Hybride rijden in de SUV van Volkswagen

12 May 2022

Hybride rijden in de SUV van Volkswagen

Volkswagen's nieuwe hybride SUV is de perfecte auto voor wie van het beste van twee werelden wil genieten. Met een zuinige motor en een vierwielaandrijving is deze auto perfect voor zowel stadsritten als off-road avonturen. Het mooiste is dat je van dit alles kunt genieten zonder iets van het comfort of de prestaties te hoeven inleveren die je van een Volkswagen zou verwachten. Of je nu een auto zoekt om lange tochten mee te maken of gewoon een betrouwbaar en efficiënt voertuig wilt voor je dagelijkse woon-werk verkeer, de hybride SUV is de perfecte keuze.

Dus wat maakt de hybride SUV zo bijzonder?

Eerst en vooral wordt hij aangedreven door een 1.4-liter TSI benzinemotor en een elektrische motor. Dit betekent dat hij uiterst zuinig is - perfect voor stadsritten. Het betekent ook dat de auto minder CO2 uitstoot, waardoor hij milieuvriendelijker is. En als je toch meer vermogen nodig hebt, springt de elektrische motor bij om je een zetje te geven. Dit maakt de hybride SUV perfect voor zowel korte ritten als lange tochten.

De vierwielaandrijving is een andere geweldige eigenschap van de hybride SUV. Dit betekent dat je de auto zonder problemen off-road kunt nemen. En het mooiste is dat je van dit alles kunt genieten zonder ook maar iets van het comfort of de prestaties op te offeren die je van een Volkswagen mag verwachten.

Hoeveel bereik heb je met de elektrische motor?

Volkswagen's nieuwe hybride SUV heeft een bereik van tot 50km op alleen elektrische energie. Dit betekent dat je korte ritjes kunt maken zonder benzine te gebruiken.

De SUV heeft ook een 1.4-liter turbomotor die bijspringt als je meer vermogen nodig hebt. Dit maakt de SUV een prima keuze voor lange reizen of om te slepen.

Het beste aan de hybride SUV is dat hij prima brandstofkilometers haalt. In feite kun je tot 1 op 25 op de snelweg verwachten. Dit maakt de SUV een geweldige keuze voor gezinnen of iedereen die geld wil besparen op benzine.