Porsche integreert Apple Podcasts en Apple Music in zijn Taycan EV

21 Oct 2020

Porsche integreert Apple Podcasts en Apple Music in zijn Taycan EV

Eigenaars van Porsche Taycan kunnen Apple Podcasts streamen zonder dat ze hun iPhone via CarPlay hoeven te verbinden. De autofabrikant zegt dat dit de eerste native integratie van de Podcasts-app in een auto is.

Als je je Apple ID aan je Taycan koppelt, kun je op andere apparaten blijven luisteren naar podcasts waar je was gebleven. De app biedt toegang tot meer dan 1,5 miljoen podcasts in meer dan 100 talen, en bevat toplijsten voor shows en afleveringen.

De Taycan heeft sinds augustus vorig jaar ook een zelfstandige Apple Music-app. De EV ondersteunt nu de tijdgesynchroniseerde songteksten van de dienst op het display aan de passagierszijde. Porsche biedt nieuwe en bestaande eigenaren gratis tot zes maanden Apple Music-toegang, en nieuwe klanten kunnen drie jaar lang gratis streamen van gegevens voor muziek en podcasts krijgen.

De Apple Podcasts en Apple Music-functies zijn vanaf vandaag beschikbaar voor nieuwe Taycan-bezitters. Degenen die de EV al hebben, zullen er in januari toegang toe hebben.