Auto zonder apk? Laat uw sloopauto ophalen!

17 Oct 2020

Auto zonder apk? Laat uw sloopauto ophalen!

U heeft een auto zonder apk, omdat repareren te duur is. Een sloopauto verkopen en laten ophalen is dan vaak de enige optie.

Kan ik mijn sloopauto verkopen?

Uw sloopauto verkopen is een optie waar veel mensen niet snel aan denken. Vaak bent u al blij als u er van af bent. Kosten nemen alleen maar toe als de wegenbelasting en verzekering verplicht moet doorlopen. Uw auto zonder apk is geld waard. Een sloopauto verkopen behoort daarom echt wel tot de mogelijkheden.

Wat gebeurt er met mijn sloopauto?

Jaarlijks worden er in heel Nederland bijna driehonderdduizend auto’s afgemeld bij de RDW. Afmelding gebeurt op twee manieren. De auto wordt van de weg gehaald voor de sloop of wordt gereed gemaakt voor export.

Demontage

Demontage van de onderdelen gebeurt in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven die thuis zijn in het hergebruik van onderdelen of het recyclingsproces.

Export

Soms is een auto zonder apk te duur om in Nederland te repareren, maar is de staat nog prima om elders in Europa een tweede leven te krijgen. Zo’n auto wordt geëxporteerd naar een ander land waar repareren wel rendabel is.

Gratis uw auto zonder apk ophalen

Een auto zonder APK kunt u bij Sloopauto Rotterdam gratis op laten halen. U krijgt van de ophaaldienst altijd een vrijwaringsbewijs en contant geld, omdat uw sloopauto zonder apk altijd iets waard is.

Sloopauto verkopen in heel Nederland

Veel lokale bedrijven willen alleen in de directe regio een auto zonder apk ophalen. Sloopauto Rotterdam niet, wij kunnen in heel Nederland uw sloopauto ophalen. Daarbij krijgt ook nog eens een eerlijk bedrag retour. Een sloopauto verkopen kan snel en eenvoudig.

Wat te doen met een sloopauto zonder apk

Een auto zonder apk hoeft niet langer een grote zorg te zijn, want binnen 24 uur kunt u uw sloopauto verkopen en laten ophalen. Als u wilt weten of uw auto te repareren is kunt u terecht bij APK Keuring Rotterdam voor meer informatie.